09 juni 2018

Weblog van Hans Wesselius


Ik ben Hans Wesselius. Ik ben 54 jaar, getrouwd, wonende in Delft. Christelijk opgevoed, maar ook absoluut een bewuste keuze gemaakt om Jezus Christus in mijn hart te vragen.
Sinds enkele jaren ga ik naar Evangeliegemeente Morgenstond Delft. Daar ben ik actief in het Alphateam, in het begroetersteam en als collectant.
In het dagelijks leven ben ik administrateur. Op dit moment helaas werkzoekend, maar ik vertrouw erop dat God zal voorzien.

Ik schrijf mijn blogs op Yoors, onder de naam Flying Eagle. Wil je hier ook schrijven, dan kun je je hier aanmelden.Verder is op Yoors onlangs een nieuwe optie toegevoegd: Collecties. Ik ben bezig mijn blogs inhoudelijk toe te kennen aan diverse collecties. 

Ik schrijf over verschillende onderwerpen. Het belangrijkste onderwerp is het christelijk geloof. Maar ook verhalen, maatschappelijke zaken en (geestelijke) gezondheid komen bijvoorbeeld aan de orde. In een aantal van mijn blogs verwerk ik ook gedichten, omdat dichten ook een van mijn hobby's is.

4 opmerkingen:

 1. Kan ik alleen maar reageren op je blog als ik lid word van Yoors?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas is dat wel een voorwaarde op Yoors, ja.
   Maar je kunt natuurlijk een account aanmaken alleen om te reageren. (Het is gratis ☺.)

   Verwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.