17 april 2018

Weblog van Anja Helmink


Ik ben Anja Helmink, 50 jaar, gehuwd en moeder van 3 volwassen, nog thuis wonende kinderen. Schrijven doe ik erg graag, als werk voor diverse kranten, maar ook als hobby. Omdat ik graag dingen doe voor God, kreeg ik het verlangen mijn talent in de eerste plaats voor Hem in te zetten. In de hoop dat het tot Gods eer mag zijn en anderen erdoor bemoedigd en gestimuleerd mogen worden. 
Ik hoor nogal eens mensen zeggen dat ze het lastig vinden om stille tijd te houden of in te vullen. Zelf heb ik dit mogen leren en ben daar zo dankbaar voor. Het brengt mij zoveel, ik zou deze tijd met God niet meer willen missen en gun het iedereen. Vandaar dat ik een blog ben begonnen onder de naam 'Tijd met God'.
Ik schrijf erop over van alles rondom stille tijd houden. Ik ben nu net klaar met het vertellen hoe ik ertoe kwam om de blog te gaan schrijven en heb ook in grote lijnen mijn eigen levensverhaal verteld. Dit zodat mensen mij wat beter leren kennen en weten dat ook ik veel strijd heb gekend en soms nog. Van lieverlee ga ik nu onderwerpen, zoals bidden, verder uitdiepen. Ook plaats ik op mijn blog zo nu en dan een recensie van een boek en zal ik soms ook een boek verloten. 

Hier vind je mijn blog: www.zogodhetleidt.blogspot.nl


                               

4 opmerkingen:

  1. Ha Anja, wat leuk om jou hier 'tegen te komen', in plaats van in Alblasserdam (bij de SWA bijvoorbeeld). Ik ga je blog bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Anja, inderdaad is stille tijd de beste tijd. Tijd die je moet nemen anders neemt de tijd jou in de tang. Overweldigende momenten in alle stilte met je God te mogen hebben. Daar ben je stil van en dar wordt je stil van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan prima genieten van de stilte om mij heen. Heb daarom ook een huis gezocht op het platteland. Hier ben ik fijn samen in stilte met God.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.