26 februari 2018

Weblog van DienekeHallo,
Mijn naam is Dieneke. Ik ben 53, in 1988 getrouwd met Jeroen (55), de liefde van mijn leven. We hebben drie kinderen en één kleinkind, daarnaast bieden Jeroen en ik onderdak aan vijf pleegkinderen in ons gezinshuis. Dit doen we vanaf mei 2014 fulltime. Om te kunnen starten, verhuisden we van Lelystad naar Ede en een half jaar later naar Bennekom.

In 2012 begon ik met bloggen op mijn blog: Treeoflifehomemaking. Een blog waar ik schrijf over de dagelijkse gebeurtenissen in ons leven, gebeurtenissen die steeds weer verbonden zijn met mijn geloofsleven.
Tot twee keer toe startte ik met een ander blog (de Koninklijke weg en 'are you ready to meet the King?) en tot twee keer toe kwam ik tot de ontdekking dat ik het meest vertrouwd ben met het schrijven over mijn geloofsleven zoals ik dat beleef in alle gewone en eenvoudige dingen van het leven, vandaar dat ik een herstart heb gemaakt op mijn eerste blog www.treeoflifehomemaking.blogspot.nl  
Het is fijn om terug te zijn en weer bij te lezen op jullie blogs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.