08 april 2015

Weblog van Marc Angenent

Mijn naam is Marc Angenent, 59 jaar en getrouwd met Heleen. Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met het bespreken van het gevoelige onderwerp ‘intimiteit’. Ik heb me laten omscholen van evangelische voorganger tot seksuoloog via de studie seksuologie.

Ik vind dat we nu wel lang genoeg hebben gezwegen (2000 jaar) over onderwerpen rondom intimiteit. Intimiteit is geschapen door God en er is geen enkele reden om daar niet open en gezond over te praten met elkaar. Ik merk tijdens coaching gesprekken dat er veel ongezonde schaamtegevoelens zijn en veel gebrek aan gedegen kennis. Zowel bij singles als bij stellen.
De gevolgen hiervan merk ik in mijn werk: voorspelbare intimiteit, laag libido, intieme verwijdering, pornoverslaving, gebrek aan intieme creativiteit enz.

Om gezonde en uitdagende seksualiteit weer bespreekbaar te maken en christenen te helpen intimiteit als een feest te gaan beleven, doe ik aan coaching, geef ik lezingen en workshops en schrijf ik wekelijks een blog.

Ik nodig je uit eens te kijken op www.depassiecoach-nederland.nl.
Via Twitter en Facebook  geef ik wekelijkse tips en nadenkertjes.
3 opmerkingen:

 1. Een christelijke weblogger die niet door mijn filter heen komt ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Anton, ik heb dat eerder gehoord. Na enig onderzoek bleek de filter nog ingesteld op de 4de eeuw na Christus :)

   Verwijderen
 2. Ik zit achter een Solcon-filter, nog niet eens Kliksafe, maar om bepaalde woorden blokkeert hij toch .... Jammer, ik zal proberen een melding te sturen naar Solcon, kijken of ze hem vrij willen geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.