17 maart 2013

Weblog van Riemer de Graaf


De bedoeling van mijn weblog is om mee te doen met de mogelijkheden van de moderne internet ontwikkelingen, zoals blogs, Twitter en Facebook, maar vooral om zo ook allerlei relevante en minder relevante zaken naar voren te brengen. Zichtbare aspecten in het leven en onzichtbare. Het zal dus persoonlijk kunnen worden, maar toch ook informatief, inhakend op wat er zoal rondom mij heen gebeurt. Dat hangt, denk ik, ook wel een beetje samen met de reacties die ik krijg. Behalve een sterfelijk mens ben ik ook een volgeling van de Heer Jezus Christus met eeuwigheidsleven en dat zal zeker ook hier aan de orde komen.  
Voor mij, geboren in 1932, in Friesland, nu 
wonend in het nieuwe Utrecht (Leidscherijn), is deze vorm van communicatie voor mij een totaal nieuwe vorm. Tussen mijn geboorte en nu ligt een lange periode van zeer actief bezig zijn. Via schoolopleidingen, werken bij de bank, universiteit theologie, kwam de periode van actief zijn in zending en gemeente opbouw. Veel Bijbelonderricht en studies heb ik kunnen geven, naast inzet in pastoraat, in gemeentebouw in zowel in Holland, België, Engeland, Duitsland, als ook in goede ontmoetingen en presentaties in sommige bijbelscholen daar. Ook heb ik veel gemeenten  in alle destijds gesloten landen (vroeger communistisch Oostblok) kunnen dienen, samen met brother Andrew (Anne van der Bijl) in Open Doors (vroeger Kruistochten) gedurende bijna 10 jaar, daarnaast christenen ontmoet in Albanië  ook  Cuba bezocht, en ook nog, via onze plaatselijke gemeente in Utrecht, onze uitgezonden zendelingen in Gabon,Thailand, Taiwan bezocht en hun gemeenten gediend. Veel indrukken opgedaan bij bezoeken aan Oostenrijk, Zwitserland, Noord-Frankrijk, Griekenland, Korea, Amerika. Afgesloten in de laatste periode van 28 jaar met de opbouw van de Volle Evangelie Gemeente in Utrecht. Alle jaren vol uitdagingen en ervaringen en wonderen en dus ook veel  beslissingen, risico's en gevaren. Al die jaren de trouw en levende tegenwoordigheid van God in Jezus Christus ervaren. Uiteraard ergens in die periode getrouwd met mijn Els.We hebben drie zonen, vijf kleinkinderen en inmiddels een  achterkleinkind. Nu dan een heel andere uitdaging via mijn 'riemerblog' en intussen volop genietend van onze vrije oude dag. 

Misschien lukt het me helemaal niet om deze blog goed te doen en actief in te spelen in het geheel van deze moderne omgangsvormen - zoals riemerblog, Facebook en Twitter en Hyves.
Het zij zo!

Ik zou het enorm waarderen als je op de inhoud reageert!  www.riemerblog.nl 
Je zou ook je kunnen inschrijven voor de maandelijkseblog-brief !

Riemer de Graaf
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.