Wie zijn wij?

Bloggersdag 2013
In het najaar van 2012 is er bij een aantal christelijke bloggers het verlangen ontstaan om elkaar te bemoedigen en te ondersteunen. Dit uitte zich in eerste instantie in een Facebookgroep, waar al snel leuke contacten ontstonden. (Inmiddels is deze groep zelfstandig verder gegaan.) De eerste 'bloggersdag' werd een feit en direct daarna werd ook dit gezamenlijke blog gestart.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote groep christelijke bloggers en zijn we op veel plekken op de sociale media actief. Bijna 200 bloggers hebben nu - januari 2017 - hun blog bij ons aangemeld.
Sinds 2015 zijn we ook gestart met een bloghop. De bloghop is een maandelijks terugkerend evenement waaraan alle bloggers mee kunnen doen. Iedere maand wordt er een thema gekozen waarover je kunt schrijven. HIER vind je meer informatie over de bloghop.

Bloggersdag 2015
Graag willen we ook een zo compleet mogelijke lijst te maken van alle weblogs die door christenen zijn opgestart. Het gaat niet alleen om blogs met specifiek christelijke onderwerpen, alle blogonderwerpen zijn goed!

Ben jij christen én blogger? Meld je dan snel aan en geef daarmee ook jouw blog meer bekendheid! We zouden het leuk vinden als je jij op jouw blog ook onderstaand logo van de christelijke webloggers wilt plaatsen en linken naar dit blog.


Hartelijke groet van de beheerders:
Wendy Born, Martine van den Brink en Tineke Venhuizen