28 oktober 2018

Geen updates en activiteiten meer op dit weblog

Beste bloggers,

Ongeveer zes jaar geleden is er door enkele bloggers het initiatief genomen om dit weblog te starten en andere christelijke bloggers in de schijnwerpers te zetten. Ook werd er een Facebookgroep gestart, zetten we blogs in het zonnetje en organiseerden we maandelijks een bloghop. Bovendien hebben we met elkaar enkele bloggersdagen georganiseerd om op deze manier elkaar te ontmoeten en te inspireren. Het waren waardevolle dagen en het was mooi en inspirerend om te doen en van elkaar te leren.

Helaas zien wij als beheerders dat de animo voor de bloghop de laatste maanden erg afneemt, dat er geen aanmeldingen meer binnenkomen op dit weblog van christelijke bloggers, dat er niet of nauwelijks gereageerd wordt op oproepjes van onze kant en dat ook de Facebookgroepbeheerders inmiddels hun taak hebben neergelegd.
We hebben hieruit conclusies moeten trekken en we moeten tot onze spijt zeggen dat er geen nieuwe berichten meer zullen verschijnen op dit blog en dat ook de activiteiten voor de christelijke bloggers (vanuit onze kant) geen voortgang meer zullen krijgen. Ook het bijbehorende Twitteraccount zal binnenkort helaas verdwijnen. Voorlopig zal deze blog nog wel in de lucht blijven als naslagwerk of om andere blogs te kunnen blijven volgen.

Graag willen wij jullie bedanken voor alles wat jullie (door jullie blogs) hebben mogen betekenen voor ons en voor collega-bloggers. We willen onze Hemelse Vader hiervoor alle eer geven en hopen natuurlijk van harte dat jullie op jullie eigen blogs gewoon blijven bloggen en op elkaars berichten blijven reageren.

Veel zegen toegewenst namens de beheerders.


18 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie Aritha! Op je andere vraag heb ik je even privé geantwoord.

   Verwijderen
 2. Heel erg jammer maar een wijs besluit. Ik hoop en bid dat er in het verleden vele lezers door gezegend zijn. Bij deze wil ik jullie bedanken voor jullie inzet. Vriendelijke groet Lineke Mooibroek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een goede tijd!
  Dank en Gods zegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan de site niet slapend blijven bestaan? Dat wil zeggen puur ter informatie waar iedereen te vinden is? De linkjes naar de blogs worden toch automatisch gekoppeld of is er toch veel werk aan?

   Verwijderen
  2. Voorlopig blijft de site nog even in de lucht Anne. Je zou de links eventueel ook op je eigen blog kunnen plaatsen, misschien levert dat ook jou weer lezers op.

   Verwijderen
 4. Bedankt voor jullie inzet! Veel zegen toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend jammer dat jullie stoppen. Deze site gebruik ik dagelijks om allerhande blogs te lezen. Ook zie ik via mijn statistiek dat het me lezers oplevert… Niet iedereen wil zich abonneren ivm teveel aan mails.

  Ik wil Wendy, Martina en Tineke bij deze hartelijk danken voor de jarenlange inzet. Gods zegen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, maar begrijpelijk hoor Wendy, als er weinig respons is dan is de beste tijd voorbij. Veel mensen zitten op Instagram of delen hun blog via Google+.
  Ik hou het nog steeds bij bloggen, maar de manier waarop we berichten delen verandert wel steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt helemaal Marja. Er zijn meerdere manieren om elkaar te volgen op dit moment.

   Verwijderen
 7. Bedankt voor jullie inzet al die jaren!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.