16 januari 2018

10 vragen aan... Ilse Verschoor

Ik ben Ilse en ben 35 herfsten jong šŸ˜ Ik ben mama van twee heerlijke boefjes en getrouwd met een geweldige man! Daarnaast werkte ik als bloemist in een supermarkt, helaas kan ik dit door gezondheidsklachten niet meer uitvoeren en ben ik als vervangend werk bezig als caissiĆØre. Ik blog op www.uitmijnkeukentje.blogspot.nl. Bloggen, bible journaling, fotografie en wandelen zijn grote hobby's en doe ik het liefst zo veel mogelijk.

1. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
In oktober 2012 ben ik gestart met bloggen. Ik zocht een plek om mijn recepten te delen. Ondertussen is dit wel veranderd en komt er veel meer op mijn blog voorbij. DIY, persoonlijke blogs, fotoblogs, samenwerkingen met bedrijven, gastblogs van andere bloggers, financiƫle en opvoedkundige dingen. Maar uiteraard ook nog gewoon recepten.

2. Op welke manier komt jouw christen-zijn terug in je blogs?
Ik schrijf geregeld over ons leven en daar hoort God bij en komt daar ook in voor. Benoem het ook geregeld. Ook in mijn fotoblogs vertel ik veel over de grootheid van God die ik zie door de lens van mijn camera.

3. Wat wil je bereiken met je blog(s)? Wat zijn je ambities?
Met mijn blogs wil ik mensen bereiken en inspireren. Ik vind het leuk als mijn blog groeit en ik meer persoonlijk contact kan hebben met mijn achterban. Daarnaast zou ik wel wat meer commerciƫle samenwerkingen willen aangaan. Die heb ik nu ook wel, maar zou het leuk vinden om evtueel wat te kunnen verdienen met mijn blog.

4. Wat vind je het leukst aan bloggen?
Het hele proces eigenlijk, het koken van een recept, daar foto's van maken, het recept uitwerken  en vervolgens delen met mijn lezers. Het allerleukste is ook het contact wat je opbouwt met lezers en andere bloggers.

5. Hoeveel tijd besteed je aan het bloggen?
Best veel maar ik houd het niet bij. Iedere dag ben ik wel met iets voor mijn blog bezig. Of dat nou foto's nemen is, koken, schrijven of een DIY in elkaar zetten. Het voelt voor mij alsof mijn blog verweven is met mijn leven.

6. Op welk tijdstip schrijf je het liefst je blogartikelen?
Het liefst overdag in de rust of 's avonds. Grote pot thee erbij en een muziekje aan.

7. Wat is de mooiste reactie die je hebt gekregen op je blogs?
Kan er niet per se 1 kiezen, ik vind het heel erg fijn als mensen laten weten dat ze er wat aan hadden, het recept lekker was of dat ze geĆÆnspireerd worden. Ik krijg best wel wat persoonlijke mailtjes van lezers en dat maakt me blij!

8. Wat is de grootste fout die je gemaakt hebt als blogger?
Fouten... geen idee... Ik doe wel eens niet handige dingen, maar dat zal ik geen fouten willen noemen. En ook een blog hoeft niet perfect te zijn en mogen er dingen minder goed op gaan. Dus nee, ik maak op die manier geen fouten, het mag een leerproces zijn.

9. Wat is jouw droom als blogger?
Dat ik van bloggen mijn baan kan maken en zo mijn bijdrage aan het gezinsinkomen kan leveren.

10. Wat is jouw gouden ‘blogtip’?
Blijf dichtbij jezelf en wat jij belangrijk vind. Ga nooit schrijven over zaken die men van je verwacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.