13 februari 2016

Weblog van LizeAnn

Welkom op mijn lifestyle-blog waarin ik graag mijn oefening deel om mooie dingen in het leven te zien. Ik blog over alles wat voorbij komt in mijn leven als (werkende) moeder, geloven, gezin, fijn wonen, zelfmakers en lekker eten.
‘Kijkoefening’ is er om jou en mijzelf te inspireren om schoonheid te ontdekken in het leven van elke dag. Voor mij geeft het geloof in God betekenis aan mijn leven. Ik geloof dat God een verlangen naar echtheid en schoonheid heeft gelegd in ieder mens. Door deze blog wil ik zelf blijven genieten van het kleine en zoeken naar het grote verhaal dat God ons wil laten zien.
Mijn naam op deze blog is LizeAnn, ik ben getrouwd en samen hebben wij twee prachtige kinderen: meisje (2007) en jongen (2010). Ik gebruik een pseudoniem zodat mijn kinderen niet op mijn naam of hun eigen namen via Google vindbaar zijn.
Op deze blog schrijf ik over thema’s die mij bezig houden. Zoals mijn leven als (werkende) moeder, mijn liefde voor het zelf maken van dingen, interieur, het lezen van een goed boek en geloven in God.

Lees hier meer over waarom ik mijn blog begon. Welkom bij ‘Kijkoefeningen’! www.kijkoefening.nl 

Ik vind het erg leuk om een reactie van je te ontvangen en zal ook altijd reageren. Je kunt contact met mij opnemen door een mail te sturen naar info@kijkoefeningen.nl

Hartelijke groet,
LizeAnn


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.