20 september 2012

NEWS OF PEACE weblog van Naomi en MirjaOp zoek naar vrede
Ik hoorde een tijd geleden iemand zeggen dat echte vrede niet bestaat. Het is best logisch dat mensen dat denken. Is er een God die deze ellende in de wereld ziet? De beelden van oorlogen, hongersnood en andere rottigheid verschijnen dagelijks op de buis. Er zijn ook genoeg mensen die, ondanks de welvaart, het leven niet meer zien zitten. Ze ervaren geen vrede in hun hart.

Lifestyle
NEWS OF PEACE brengt een verfrissende boodschap: echte vrede bestaat wel! Het is het goede nieuws en altijd actueel. Door middel van leuke en inspirerende web artikelen van verschillen de (gast)bloggers wordt deze boodschap verspreid. Verschillende onderwerpen komen aan bod (denk hierbij aan relaties, trends, muziek etcetera). Wanneer jij de Vredevorst leert kennen, beïnvloedt Hij elk gebied van jouw leven. Vrede is er ook voor jou! Heb je vragen? Ga naar
http://newsofpeace.com/contactformulier/. Schrijf je meteen in voor het e-zine (een digitaal magazine) dat vier keer per jaar verschijnt.

Doel(groep)
We hebben een speciale focus op (jong)volwassenen in de steden in Nederland. We merken echter dat de web-artikelen een grotere doelgroep aanspreekt. Onze missie is om mensen te inspireren en mensen die (nog) niet geloven laten zien dat een christelijke lifestyle beslist niet saai is.


Volg ons via
Website:
www.newsofpeace.com
Facebook: www.facebook.com/newofpeace
Twitter: www.twitter.com/newsofpeace

Groetjes,

Naomi namens de redactie van NEWS OF PEACE

3 opmerkingen:

  1. Wow, wat een groot compliment~! Dank je wel :-)
    Ik word er helemaal stil van ...

    Groet,

    Naomi van www.newsofpeace.com

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Je bericht wordt eerst even gecontroleerd, dus het kan even duren voor je hem terugziet.